Éjszakai túra

Időtartam: Ez a körséta valmivel rövidebb, kb. 1 km hosszúságú és 15 perc alatt megjárható. Ha az alábbi helyszínek egyikén el is szeretnének időzni, adjanak hozzá még néhány órát.

The Code

A többfunkciós szórakozóhelyen a hangsúly mégiscsak az éttermen van, ahol olasz, kínai és vegetariánus ételeket szolgálnak fel. Van itt borozó és egy koktélbár is. A teraszon a terbélyes ostorfák hűvös árnyékában gyönyörködhetünk a Városháza látványában. A pincerészben klubhelyiség található. Hétvégenként ismert hazai és nemzetközi DJ-k lépnek fel, úgyhogy a hely fergeteges bulijairól ismert, amelyek csak a reggeli órákban érnek véget.

Köztársaság tér 8, Szabadka
8 - 24h

Liverpool Pub

Egy igazi angol pub-hoz hasonlóan a Liverpul Pab-ban is rengeteg hazai és külföldi sör közül választhatunk. A helyet futball emléktárgyak díszítik, és van néhány képernyő is, ahol a meccseket lehet nézni. A pub-hoz kerthelyiség is tartozik, ahol nyaranta bulikat szerveznek.

Petar Drapšin utca 10

Kafe Priča

Az udvarhelyiségben rejtőzködő kis kávézó ideális hely arra, hogy az újságot egy kávé mellett átlapozzuk. A hely különféle kávéiról híres, amelyek között van törtjeges, whiskys, mézes vagy éppen tejszínhabos. Az esti órákban helyi zenészek lépnek fel.

Korzó 9/2, Szabadka
Hétfő - Szombat: 8 - 24h, Vasárnap: 10 - 24h

Bulevar

A Bulevár kávézó alkoholos és alkoholmentes italokat, koktélokat és Szabadka környéki borokat kínál nagy választékban. Mégis tej-shake-jei és frissen facsart gyümölcslevei a legnépszerűbbek. Ha hétvégén érkeznek, akkor tamburazene fogja önöket szórakoztatni, ha nyáron látogatnak ide, akkor a város egyik legszebb kerthelyiségébe tudnak kiülni.

Vladimir Nazor utca 4, Szabadka
Hétfő - Péntek: 7 - 24h, Szombat - Vasárnap: 7 - 2h

Stara Pizzeria

1977-ben nyitott és ezzel Szerbia legrégebbi pizzériájának számít. A teljes belső teret a rusztikus és a modern kombinációja határozza meg, ami mégis a letűnt időkre emlékeztet. Itt az olasz és a mexikói konyha ételeit élvezhetjük, akárcsak a különböző környékbeli együttesek élő koncertjét, akik az esti órákban lépnek fel.

Corvin Mátyás utca 5, Szabadka
Hétfő - Csütörtök: 7-24h, Péntek - Szombat: 7-01h, Vasárnap: 9-24h