Првомајски уранак

Првомајски уранак на Палићу се ове године обележава 34. пут а манифестација почиње у суботу 29. априла и траје до уторка 2. маја. У том периоду очекујемо неколико десетина хиљада посетилаца на Палићу који ће празнике провести у традиционалном вашарском расположењу.

У том периоду ће бити затворене улице Јожефа Хегедиша, Сплитска алеја и Олге Пенавин и могуће је проћи само уз пропусницу Парк Палић-а.

Посетиоцима ће на располагању бити паркинзи иза хотела Президент, на простору некадашњег ауто кампа на Мушком штранду и у Ритској улици, и тамо ће цена дневног паркинга износити 50 динара.

Prvi_maj-2

Током сва четири дана трајања манифестације, обезбеђено је дежурство хитне помоћи и ватрогасаца, који ће бити позиционирани на паркингу код ресторана Мала гостиона.

Све сервисне информације, информације о програму и дешавањима током Првомајских празника, туристи и посетиоци моћи ће да добију у Туристичко-информативном центру (бивша Трамвајска станица код хотела Президент) и на инфо пулту на Великој тераси.

Туристички информативни центар ће радити 1. и 2. маја од 10 до 18 часова док ће инфо пулт на Великој тераси бити постављен 1. и 2. маја од 10 до 19 часова.

Програм манифестације можете погледати OVDE.

С обзиром да ове године Палић прославља 555. година од појављивања назива Палић у писаним документима у току је кампања „555 Палић“ у оквиру које ће се делити промотивни материјал и гости ће моћи да се фотографишу и поделе слике Палића на друштвеним мрежама са ознаком #555Палиц и освоје награде.

montaza2

 

Доо Парк Палић Кањишки пут 17а 24413 Палић Телефон: +381 (0) 24 602-780 Факс: +381 (0) 24 754-852 info@park-palic.rs

Локација