Винарија ДиБонис

Природно богатство удружено са модерном технологијом је оно што одликује винарију ДиБонис у производњи квалитетних вина и воћних ракија. Иако је регија позната по белим сортама грожђа, овде су засађене и црвене сорте, оне због великог броја сунчаних дана лепо сазревају, нарочито шираз. У винарији ДиБонис се производи десетак врста вина и двадесетак врста воћних ракија. И вина и ракије ДиБонис су, на бројним такмичењима, освојила значајне награде.

Дегустација вина се организује у објекту крај винарије где се у рустикалном подруму налази Вински трезор у ком се чувају квалитетна и вредна вина.

Виноград се налази у близини, у њему је поред постојеће салашарске кућице саграђена јурта, старинска фуруна, тераса и видиковац са којег се види цео виноград што употпуњује својеврстан доживљај мирног типично војвођанског амбијента – створеног за опуштање уз врхунско вино.

Како стићи

Винарија се налази са десне стране пута од Суботице ка Палићу и добро је обележена. Виноград се налази са друге стране пута, у атару насеља Радановац.

Посете

Заказивање се врши од 08:00–13:00 сваког радног дана а групе се примају од 10:00-20:00.

Вина

ДиШираз, ДиКаберне, ДиФранк, ДиМерло, ДиНоар, ДиВранац, ДиШардоне, Дисовињон, ДиМускат, ДиРизлинг, ДиШардоне Барик, ДиРозе

Препорука

Купажа ДиСхираз куве је вино тамнољубичасте боје, интензивног укуса и мириса са богатом текстуром. У мирисима овог вина се осећа зрело шумско воће са заокруженим зачинским мирисима бибера и ловоровог листа што дају импулсивност вину.

Дегустација 6 вина

Минималан и максималан број посетилаца: 10 – 45

Address: 
Тук угарнице 14, Суботица

Локација