Ноћна тура - жива музика

Време потребно за обилазак: Ова тура је кратка, отприлике 1 км и шетња ће трајати око 15 минута. Додајте неколико сати, ако планирате да се задржите у неком од наведених локала. Редолед наведих кафеа следи смер запад - исток.

Код

Код је објекат са фузијом различитих врста услуга. Акценат је на ресторану уз који постоје још и вински бар и салон - коктел бар. Велике журке се организују викендом у посебном делу клуба.

Трг Републике 8, Суботица
Сваки дан од 8 до 24ч

Ливерпул Паб

Као и било који други енглески паб, Ливерпул паб нуди широк избор домаћих и страних пива. Фудбалски сувенири красе ово место, као и неколико екрана за гледање фудбалских утакмица. У склопу паба постоји лепа башта у којој се лети организују журке.

Петра Драпшина 10

Кафе Прича

Сакривена у дворишту, Кафе прича је лепо место да попијете кафу прочитате новине или проверите меил. Место је познато по разним врстама кафа: са дробљеним ледом, вискијем, медом или само преливеним шлагом. У вечерњим часовима, уживо наступају локални музичари.

Корзо 9/2, Суботица
Понедељак - Субота: 8- 24ч, Недеља. 10 - 24ч

Булевар

Цафе Булевар има широк асортиман алкохолних и безалкохолних пића, вина из суботичког региона и коктела, али он је далеко најпопуларнији по својим милк шејковима и свеже цеђеним соковима. Ако свратите викендом, уживаћете у музици тамбураша, док лети своје госте дочекује у једној од најлепших башти у граду.

Владимира Назора 4, Суботица
Понедељак-Петак: 7-24ч, Субота-Недеља: 7-2ч

Стара пицерија

Основана 1977. године ова пицерија је најстарија пицерија у Републици Србији. Комплетан ентеријер је комбинација старог и новог али још увек подсећа на дух прошлих времена. Овде можете уживати у италијанској и мексичкој кухињи, као и у живој свирци разних бендова из региона, који наступају у вечерњим часовима.

Матије Корвина 5, Суботица
Понедељак - Четвртак: 7-24ч / Петак - Субота: 7-01ч / Недеља: 9-24ч