Гарни хотел ''Палић Ризорт'' (Palić Resort)
4

Гарни хотел
4
13
28
велнес
кафа
Собна услуга
фитнес
паркирање
Клима уређај
Интернет
Ресторан
TV
Базен
купатило
телефон
минибар

Локација